Recensió de la novel·la “Severina” a la revista Cresol

20 09 2010

EL PROFESSOR ISIDRO RODRÍGUEZ MARUGÁN COMENTA L’OBRA PÒSTUMA D’IGNAZIO SILONE 

 

 

La revista Cresol, editada per la Unió Apostòlica del Clero, publica una recensió de la novel·la pòstuma d’Ignazio SiloneSeverina,  núm. 7 de la col·lecció Rent. L’autor de la recensió, el professor de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, Isidro Rodríguez, ha tornat recentment d’una estada investigadora al Centro di Ricerca Personalista de Teramo, institució dirigida pels professors Attilio Danese i Giulia Paola Di Nicola, biògrafs de Silone i autors de la introducció a l’edició valenciana de Severina.

El número 97 de Cresol també inclou un fragment d’En el món, però no del món (Rent, 1), a la manera d’homenatge al cardenal Newman amb motiu de la seua beatificació i una entrevista amb August Monzon al voltant dels textos litúrgics i la inculturació de la fe, tema central del present número. 

Cresol s’edita en paper i en format electrònic i la seua distribució és gratuïta en totes les parròquies de la diòcesi i en la llibreria Paulinas de València. Es manté per les donacions voluntàries de més de 300 subscriptors.


Accions

Information

Deixa un comentari