Què és Rent

«Amb el Regne del cel passa com amb el rent que una dona va posar dins de tres mesures de farina, fins que tota la pasta va fermentar» (Mt 13, 33).

 

 

 

 

Rent és una col·lecció de literatura religiosa contemporània, que comprén diferents gèneres: narrativa, poesia, assaig, teatre… L’editorial Denes posa a l’abast del públic un conjunt d’obres que ens acosten a la millor literatura d’inspiració cristiana feta des del segle XIX als nostres dies. Textos que reuneixen els valors estètics, culturals i espirituals d’uns escriptors que mostren en les seues creacions la bellesa i la profunditat d’un humanisme alhora arrelat i transcendent.

El nom de la col·lecció, de ressonàncies evangèliques, és també un homenatge als valencians que crearen l’associació La Paraula Cristiana, el butlletí de la qual es titulava Rent. En eixa mateixa línia de compromís per inculturar la fe s’inscriu la col·lecció literària que veu ara la llum.

Rent està dirigida per Agustí Colomer Ferràndiz, autor de diferents estudis sobre el valencianisme d’inspiració cristiana, com ara, Retrobar la tradició (Saó, 1996) o Temps d’acció (Denes, 2007), i de la novel·la A trenc d’alba (Viena, 2016).

rentllibres@gmail.com

Una resposta

20 04 2009A %d bloguers els agrada això: