COMPRA ON LINE

Els volums de la col·lecció Rent, literatura religiosa en valencià tenen un preu unitari de 12 euros.  Podeu comprar-los en els actes de presentació o en llibreries (com ara Paulinas o Tres i Quatre, de València; La Central o Laietana de Barcelona; La Llar del Llibre, de Sabadell; Llibreria Geli o Llibreria 22, de Girona).

També podeu adquirir-los de forma on line tant en la propia editorial Denes com en diverses llibreries que donen el servici per internet i que, en moltes ocasions, també disposen dels llibres en les prestatgeries dels seus establiments. Davall de l’emblema de cada llibreria electrònica figura entre parèntesi els títols de la col·lecció disponibles. Si cliqueu en el logo de la llibreria accedireu al sistema de compra on line:

Web de l’editorial Denes: tots els títols de Rent disponibles.

La Central

(Les idees religioses-La bona nova a Maria, Fer del món eucaristia, Tast d’eternitat, Escrits de pau en temps de guerra; Etty Hillesum; Lo foc sagrat de la fe; Federalisme, personalisme, ecumenisme; Severina; Déu entre les coses; Pensaments per a Giulia; Autobiografia espiritual i Isaïes, profeta de Nadal)

LAIE

(Les idees religioses-La bona nova a Maria, Fer del món eucaristia, Escrits de pau en temps de guerra; Etty Hillesum; Federalisme, personalisme, ecumenisme; Severina; Déu entre les coses; Pensaments per a Giulia; Autobiografia espiritual; Isaïes, profeta de Nadal i En el món, però no del món).

llar_del_llibre

(Fer del món eucaristia, Tast d’eternitat, Escrits de pau en temps de guerra, Déu entre les coses; Federalisme, personalisme, ecumenisme; Sembrant la vida; Autobiografia espiritual).

llibreria 22

(Fer del món eucaristia, Tast d’eternitat)

Llibreria Geli

(Fer del món eucaristia, Tast d’eternitat)
A %d bloguers els agrada això: