Denes

denes-editw.jpg

L’EDITORIAL DENES fou fundada en 1987 pel lexicògraf i impressor valencià Francesc Ferrer Pastor (1918-2000), autor de múltiples treballs lingüístics, entre els que destaca el Vocabulari castellà-valencià, valencià-castellà, un dels llibres més venuts en la nostra llengua. El seu fill, Francesc Ferrer Escrivà, és l’actual director.

Les col·leccions “Diccionaris”, “Estudis” i “Investigació”, han convertit l’editorial Denes en un referent dels estudis de lexicografia, toponímia i sociolingüística valenciana. Però la tasca editora no se circumscriu a l’àmbit de la filologia, sinó que s’eixampla també a altres àmbits, com la poesia -amb la coneguda col·lecció “Edicions de la Guerra”-, la “Biblioteca Paulo Freire”, dedicada a la pedagogia, la “Bàsica”, o les col·leccions infantils (“Biografies”, “Les nostres tradicions”, “Contes del cocodril”…).

Pel que fa a la temàtica religiosa, a més de “Rent”, creada en el 2008, destaca la col·lecció “Pregar amb els fills i els néts”, iniciació dels xiquets en la vida cristiana, presentada en el 2010.

EDITORIAL DENES
Polígon Industrial “Alqueria de Mina”
Arts Gràfiques, 58
46200 Paiporta
tel. 963974466
mail denes@infonegocio.com
A %d bloguers els agrada això: