Presentació a Alcoi del llibre de Joan Valls i Jordà, ‘Tast d’eternitat’

26 01 2013

DIJOUS, 31 DE GENER, A LES 20.00 h., AL RESTAURANT “LA LLAVOR” (SANT FRANCESC, 7)

Joan Valls i Jordà

Tast d’eternitat, de Joan Valls i Jordà, l’últim títol que acaba de publicar la col·lecció Rent, es presentarà al públic a Alcoi el pròxim dijous, 31 de gener, a les 20.00 hores, en el restaurant “La Llavor”, ubicat en la casa natalícia del poeta, al carrer Sant Francesc núm. 7.

L’acte, organitzat per l’associació Amics de Joan Valls i l’editorial Denes, comptarà amb les intervencions de Vicent Romans (Amics de Joan Valls), Agustí Colomer (director de Rent) i Enric Ferrer Solivares (curador de l’obra).

«Després de la sotragada de la guerra, l’enfonsament de tants ideals polítics i socials, sense la possibilitat de canalitzar i expressar les seues inquietuds, apareixia la necessitat d’un arrelament, d’un referent amb la característica de permanència, d’estabilitat davant les envestides de la Història. Una actitud profundament humana: no viure sempre a la intempèrie, necessitat d’aixoplugar-se, de redescobrir la fermesa dels fonaments quan tot sembla afonar-se. El referent més immediat és la ciutat. Alcoi esdevindrà el seu centre vital, amb la seua llengua, amb les seues tradicions.  A la ciutat industrial, Joan Valls té fama contrastada de molt treballador, fins i tot amb ocupacions suplementàries que allarguen les monòtones jornades. La ciutat, però, on també, a poc a poc, serà reconegut per la seua obra literària.»

Enric Ferrer Solivares, de la Introducció a Tast d’eternitat, Denes, 2012


Accions

Informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: