El blog Rentllibres supera les 30.000 consultes

1 12 2012

LA COL·LECCIÓ DE LITERATURA RELIGIOSA CONTEMPORÀNIA ES CONSOLIDA EN LA XARXA

007

El 24 de març del 2008 s’inaugurà el blog de la col·lecció Rent de l’editorial Denes. Faltaven pocs dies perquè es presentaren els dos primers títols: En el món, però no del món, de John Henry Newman, i Isaïes, profeta de Nadal, de Martí Domínguez.

Entre la gosadia i la temeritat, l’editorial fundadada per Francesc Ferrer Pastor llançava una nova col·lecció en un àmbit que, en principi, semblava difícil: la literatura religiosa contemporània en valencià. Calien tota mena d’esforços per a fer factible esta iniciativa i les noves tecnologies oferien uns instruments interessants.

Ara, quasi cinc anys després, quan s’estava preparant el post que anunciava l’aparició del número 12 de la col·lecció, Tast d’eternitat, del poeta alcoià Joan Valls, el nostre blog ha superat les 30.000 consultes.

A través dels 198 posts penjats en el blog, els lectors i amics de Rent tenen l’oportunitat de conéixer les recensions dels llibres, els anuncis i les cròniques de les presentacions, fragments de les obres i moltes altres notícies lligades al camp del diàleg entre fe i cultura.

Resulta especialment commovedor comprovar que la notícia més consultada al nostre blog siga el post dedicat a la Crònica de l’homenatge a Adrià Chavarria, el nostre amic mort als 36 anys quan es trobava redactant Etty Hillesum, un ungüent per a tantes ferides.

D’altra banda, el fragment literari més consultat al blog ha estat Vicent Andrés Estellés: “I bé Senyor avui estrenem any”, poema pertanyent a l’antologia Déu entre les coses, que vam reproduir, en consonància amb el títol, un 1 de gener de l’any 2010. Estellés, al qual homenatgem enguany com a Escriptor de l’Any, és, en companyia de Martí Domínguez i de Simone Weil,  l’autor més popular de la nostra col·lecció.

Agraïm a tots vosaltres, amics lectors, el vostre recolzament i esperem continuar mantenint este canal de comunicació per a posar al vostre abast i en la nostra llengua els autors més significatius de la literatura religiosa contemporània.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: