Divendres, 30 de març, a les 19.30 h, en l’ISO (Peu de la Creu, 17), es presenta “Escrits de pau en temps de guerra”, de Dorothy Day

24 03 2012

LA COL·LECCIÓ RENT, DE LITERATURA RELIGIOSA CONTEMPORÀNIA EN VALENCIÀ, PUBICADA PER L’EDITORIAL DENES, ARRIBA AL NÚMERO 11.

La primera antologia d’escrits periodístics de Dorothy Day publicada a Espanya serà presentada el pròxim divendres al saló d’actes de l’Institut Social del Treball-ISO. En l’acte intervendran Agustí Colomer, director de la col·lecció Rent; Juan Biosca, director de l’ISO i fundador de la Casa d’Acollida Dorothy Day; i Ana Colomer, traductora i curadora del llibre.

En la mateixa seu de l’ISO es troba la casa d’acollida “Dorothy Day”. La periodista i activista social nordamericana dóna nom a esta llar per a dones immigrants que seguix l’empremta de les cases d’acollida fundades per Dorothy Day i el moviment The Catholic Worker arran de la Depressió de 1929.

Escrits de pau en temps de guerra és una selecció dels articles més significatius de temàtica pacifista publicats en el diari The Catholic Worker. Day mostra el seu compromís insubornable en favor de la pau al llarg de la seua vida, des de la Guerra Civil Espanyola fins a la Guerra del Vietnam.

Dorothy Day (1897-1980) és una de les personalitats més significatives del catolicisme nordamericà contemporani i un dels referents principals del personalisme comunitari.

En l’acte de presentació estarà a la venda el llibre de Dorothy Day així com la resta de títols de la col·lecció Rent.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: