L’especial Fira del Llibre de ‘Posdata’ recomana ‘Autobiografia espiritual’, de Weil

23 04 2009

posdatarentPosdata, el suplement cultural del diari Levante-EMV recomana un dels volums de la col·lecció Rent en un número especial dedicat a la Fira del Llibre -publicat el 23 d’abril, sant Jordi, diada del llibre- . Es tracta d’Autobiografia espiritual i altres escrits de Marsella, de Simone Weil amb estudi introductori i traducció d’Emilia Bea.

És un dels 45 llibres que han estat destacats pels crítics literaris d’este suplement cultural. La recomanació ha vingut d’Eva Soler. Estes han estat les seues paraules:

Simone Weil, Autobiografia espiritual i altres escrits de Marsella (Denes, 2008) Cuando se cumplen cien años del nacimiento de la pensadora francesa, este ensayo es un buen estímulo para adentrarse en una de sus más fascinantes tareas: la búsqueda de la verdad sobrenatural, siempre dolorosa e inabarcable. A la espera de que alguno de los últimos ensayos sobre su obra se traduzca, esta colección de escritos muestra su etapa de refugio en Marsella durante la Segunda Guerra Mundial.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: